Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Videoland, Prime Video, SkyShowtime en HBO MAX (3 t/m 9 juni 2024)

Article header image

Er is weer genoeg te doen op de streamingdiensten deze week met o.a. het ontroerende The Tattooist of Auschwitz, de Star Wars-serie The Acolyte en de Nederlandse romkom Buenas Chicas.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 4 juni

The Acolyte op Disney+

Na Ahsoka is The Acolyte alweer de volgende Star Wars-serie. The Acolyte speelt zich ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen in de film The Phantom Menace. In de nieuwe serie worden jedi vermoord en komt de gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg) te staan. 

Woensdag 5 juni 

Hitler and the Nazis: Evil on Trial op Netflix

Regisseur Joe Berlinger laat via de Neurenberg processen zien hoe het Derde Rijk van HItler zo groot kon worden en welke schade en ellende Hitler heeft aangericht. Tijdens de processen werden 24 kopstukken van het nazi-regime in Duitsland berecht. O.a. Hermann Göring, Rudolf Hess en Joachim von Ribbentrop kregen daar straffen opgelegd. Iedere aflevering behandelt een ander aspect van het nazi-regimen. Berlinger wilde de documentaire vooral maken omdat steeds minder jongeren weten wat de Holocaust is. Berlinger maakte eerder de Paradise Lost-trilogie en Some Kind of Monster, een veel geprezen documentaire over de band Metallica. 

Woensdag 5 juni 

How to Rob a Bank op Netflix

Documentaire over Scott Scurlock, beter bekend als de Hollywood Bandit, een man die in de jaren negentig succesvol 17 banken beroofde in de buurt van Seattle met behulp van professionele make-up en vermommingen. 

Woensdag 5 juni 

Sous la Seine op Netflix

Een haai houdt huis bij de wereldkampioenschappen triatlon. En daarin nemen de deelnemers een duik in de Seine. De briljante zeewetenschapper Sophia hoort van milieuactiviste Mika een paar dagen voor de triatlon over de enorme haai. De twee werken samen met Adil, de commandant van de rivierpolitie van de Seine in een poging het bloedbad zo klein mogelijk te houden. 

Donderdag 6 juni

Am I OK? op HBO MAX

Romantische komedie waarin de 32-jarige Lucy na heel veel mislukte dates met mannen, problemen krijgt met haar zelfvertrouwen. Wanneer ze ontdekt dat ze eigenlijk lesbisch is, probeert ze met behulp van haar best vriendin uit de kast te komen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk.

Donderdag 6 juni 

Mayor of Kingstown seizoen 3 op SkyShowtime

In seizoen drie neemt een nieuwe speler binnen de Russische maffia zijn intrek in Kingstown, te midden van een meedogenloze drugsoorlog binnen en buiten de gevangenismuren van de stad. McLusky (de na zijn vreselijke ongeluk weer herstelde Jeremy Renner) staat onder grote druk om vrede te handhaven, maar wanneer een duister figuur uit zijn verleden opduikt, wordt hij geconfronteerd met een grotere beproeving dan ooit tevoren. 

Donderdag 6 juni 

Sweet Tooth seizoen 3 op Netflix

In het laatste seizoen gaat Gus samen met vrienden Jepperd, Becky en Wendy naar Alaska om daar eindelijk zijn moeder Birdie op te sporen. Onderweg komen ze oude bekenden tegen zoals dokter Singh tegen. Maar zoals we inmiddels gewend zijn van Sweet Tooth, heeft lang niet iedereen het beste voor met onze Gus. Ditmaal zijn de slechteriken Helen Zhang en haar dochter Rosie. 

Vrijdag 7 juni 

The Tattooist of Auschwitz op SkyShowtime

Lali (Jonah Hauer-King) wordt, kort na zijn aankomst in Auschwitz-Birkenau, benoemd tot een van de tatoeëerders. Hij moet de identificatienummers op de armen van medegevangenen  tatoeëren. Eén van die medegevangenen is Gita (Anna Próchniak). De twee zijn op slag verliefd. De film is gebaseerd op een ongelooflijk maar toch waargebeurd verhaal. Harvey Keitel speelt de oudere Lali en Barbra Streisand zong speciaal voor de film het nummer Love Will Survive.

Vrijdag 7 juni 

Buenas Chicas op Prime Video

Billie (Susan Radder) is in deze romantische komedie een ambitieuze junior advocaat die dreigt ontslagen te worden omdat ze een zaak heeft verpest. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar Spanje. Billie’s doel is haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. 

Vrijdag 7 juni 

Moedermaffia! seizoen 2 op Videoland

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde. Daan ((Loes Haverkort)) is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit (Benja Bruijning), de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan en Monique (Eva Laurenssen) is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn?

Vrijdag 7 juni 

Becoming Karl Lagerfeld op Disney+

In 1972 is de 38-jarige Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) een grotendeels onbekende prêt-à-porter-ontwerper. Hij ontmoet de jonge Jacques de Bascher, een ambitieuze, verleidelijke dandy, en zijn wereld verandert. Eindelijk durft Karl de strijd aan te gaan met Yves Saint Laurent, zijn vriend en het genie bij uitstek van de haute couture, en de geduchte zakenman Pierre Bergé. Glamour, botsende ego's, extravagante feesten en destructieve passie: zo werd Karl Lagerfeld een legende.

Vrijdag 7 juni 

Hierarchy op Netflix

Kang Ha, komt terecht op het prestigieuze Jusin High School, waar alleen de kinderen van de rijkste Koreanen op zitten. Kang Ha schopt de boel lekker in de war. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.