Home > Artikel

Trailer: indrukwekkend waargebeurd verhaal in The Tattooist of Auschwitz

Article header image

Zestig jaar nadat hij gevangen zat in het Duitse vernietigingskamp Auschwitz vertelt Lali Sokolov zijn verhaal aan schrijver Heather Morris. Hierdoor herbeleeft hij zijn gruwelijke ervaringen, maar ook zijn liefde voor medegevangene Gita. The Tattooist of Auschwitz is binnenkort te zien op SkyShowtime.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Tijdens de Holocaust werden alleen al in Auschwitz zeker 1,1 miljoen Joden vermoord. Dit aantal is nauwelijks voor te stellen, maar krijgt een menselijk gezicht in de miniserie The Tattooist of Auschwitz, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal en de gelijknamige bestseller van Heather Morris. 

Trailer

In de trailer van The Tattooist of Auschwitz zien we hoe Harvey Keitel als de oudere Lali zijn verhaal vertelt. In de flashbacks wordt het personage gespeeld door Jonah Hauer-King. In 1942 krijgt Lali in Auschwitz de taak om de nummers van de gevangenen op hun arm te tatoeëren.  Zo leert hij Gita (Anna Próchniak) kennen, op wie hij verliefd wordt.

7 juni

Terwijl om hen heen de gevangenen in Auschwitz bezwijken aan honger, ziekte en de onmenselijke behandeling van de bewakers, zijn Lali en Gita vastbesloten om elkaar in leven te houden. De zesdelige miniserie The Tattooist of Auschwitz is vanaf 7 juni te zien op SkyShowtime.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.