Home > Artikel

Barbara Streisand schrijft nummer voor SkyShowtime-serie The Tattooist of Auschwitz

Article header image

Barbara Streisand brengt niet vaak meer nieuwe muziek uit, maar voor de serie The Tattooist of Auschwitz schreef ze het nummer Love Will Survive. De serie is vanaf 7 juni te streamen op SkyShowtime.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Barbara Streisand is de zangeres met zo'n beetje de mooiste stem aller tijden, maar ze is ook al 81 dus veel nieuwe muziek hoeven we niet meer te verwachten. Maar Streisand, die Joods is, had een goede reden om voor een keertje wel weer naar de microfoon te grijpen. Het toenemende antisemitisme in de wereld. "En ook om te zeggen dat zelfs in de donkerste tijden de kracht van de liefde kan zegevieren".

Hans Zimmer

Love Will Survive, dat werd gecomponeerd door tweevoudig Oscar-winnaar Hans Zimmer, komt later deze week uit en wordt de muziek waar iedere aflevering van The Tattooist of Auschwitz mee eindigt.

Boek van Heather Morris

Die serie, naar het boek van Heather Morris vertelt het waargebeurde verhaal van Lali Sokolov (Jonah Hauer-King), een Slowaakse Jood die als jonge man in 1942 in Auschwitz-Birkenau terecht kwam, het grootste concentratie- en vernietigingskamp van de nazi’s tijdens de Holocaust. 

Lali en Gita

Kort na zijn aankomst werd hij benoemd tot een van de Tätowierer (tatoeëerders), die als taak had de identificatienummers op de armen van medegevangenen te tatoeëren. Dat moet hij ook doen bij Gita (Anna Próchniak) en dan worden de twee verliefd. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.