Na lang wachten: seizoen 2 van prachtige kostuumserie The Gilded Age komt in oktober

Article header image

Op 30 oktober staat het vervolg op The Gilded Age eindelijk op HBO MAX.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

We waren even bang dat het vervolg op The Gilded Age nooit meer het daglicht zou zien, maar HBO MAX heeft seizoen 2 na dik anderhalf jaar dan nu toch eindelijk een releasedatum gegeven. Op 30 oktober kunnen we kijken naar het vervolg van de kostuumserie.

De begindagen van New York

Julian Fellowes, bedenker van Downton Abbey, schreef deze serie over de nouveau riche van New York aan het einde van de 19de eeuw. Families die snel rijk werden met staal, olie en spoorwegen lieten voor zichzelf paleisjes bouwen, ingericht met Europese kunstschatten. The Gilded Age volgt o.a. het echtpaar Bertha en George Russell (Carry Coon en Morgan Spector) tijdens hun klim op de societyladder.

1883

Seizoen 2 begint op paasochtend 1883, met het nieuws dat Bertha Russells bod op een gewilde box bij de Academy of Music theater is afgewezen. Maar Bertha geeft niet op en doet er alles aan om door te dringen in de hoogste kringen. George Russell gaat zijn eigen strijd aan met een groeiende vakbond in zijn staalfabriek in Pittsburgh.

Tante Ada is verliefd

In huize Brook probeert Marian, het arme lid van de familie Van Rhijn haar weg te vinden door in het geheim les te geven op een meisjesschool, terwijl haar rijke tante Ada tot ieders verbazing een nieuwe liefde ontmoet.

The Gilded Age seizoen 2 staat op 30 oktober op HBO MAX.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!