Turbo Review: de actieserie Who is Erin Carter? op Netflix

Article header image

In Who is Erin Carter? wordt wat afgevochten. Maar of dat genoeg is om de serie te redden?

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het verhaal
De Britse Erin Carter (Evin Ahmad uit Snabba Cash) is een invallerares op een Spaanse privéschool. Ze is getrouwd met een knappe verpleger en heeft een dochter van 13. Maar dat Erin niet is wie ze zegt te zijn, wordt al heel snel duidelijk als ze haar vechtcapaciteiten aanspreekt om een overvaller om zeep helpen in de plaatselijke supermarkt. En vanaf dat moment raakt Erin steeds meer in de problemen.

Conclusie
Who is Erin Carter? stikt van de aardige actiescènes em mooie Spaanse plaatjes maar dat is lang niet genoeg om de serie te redden. Het verhaal hangt van de ongeloofwaardigheden aan elkaar. Zo nemen de personages voortdurend beslissingen die oerstom zijn, maar nodig om het verhaal vooruit te helpen. En dan hebben we het nog niet eens over de idiote toevalligheden waarvan het wemelt.

Er wordt af en toe bijster slecht geacteerd en dan zijn er ook nog wat kleine ergernissen. Erin woont al vijf jaar in Spanje maar spreekt nauwelijks Spaans, dochter Harper is een vervelende bijdehante trien en hoe hard Erin zeven afleveringen lang ook in elkaar geslagen wordt, ze houdt er nooit iets aan over. Ondanks dat alles zal Who is Erin Carter? in de smaak vallen bij veel mensen omdat ie lekker wegkijkt. 

Score
2 van de 5 sterren

Luister hieronder naar onze review over deze serie. Deze review komt uit onze podcast Wij Kijken Alles.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!