De magistrale miniserie Band of Brothers staat in september op Netflix

Article header image

Omdat Warner Bros geld tekort komt, heeft het toestemming aan Netflix gegeven om enkele HBO-series te streamen. De nieuwste in het rijtje is Band of Brothers.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Na o.a. Ballers is Band of Brothers de volgende HBO-serie die je binnenkort kunt zien op Netflix. En Band of Brothers is niet zomaar de eerste de beste reeks. 

120 miljoen

De oorlogsserie dateert van begin deze eeuw en was toen met 120 miljoen dollar de duurste serie ooit. Er werden 500 acteurs ingehuurd en er kwamen ook nog eens 10.000 figuranten langs.

Groots

Tanks uit de tweede Wereldoorlog werden speciaal voor de serie nagemaakt en om sneeuw te maken werden tonnen papier door de shredder gehaald. Kortom, Band of Brothers is groots. 

Easy Company

De serie vertelt het waargebeurde verhaal van Easy Company, een compagnie van paratroopers die in de Tweede Wereldoorlog de taak hadden na D-Day achter de vijandelijke linies te landen en van daaruit de nazi's uit te schakelen.

Cast

Steven Spielberg maakte de serie met Tom Hanks en het duo trok een indrukwekkende cast aan met o.a. Damian Lewis, Ron Livingston, David Schwimmer, Colin Hanks, Donnie Wahlberg. En sterren als Michael Fassbender en Tom Hardy komen langs in kleine rollen omdat ze toen nog onbekend waren. Ook leuk: overlevenden van de echte Easy Company vertellen aan het begin van iedere aflevering kort over wat ze meemaakten. 

15 september

Band of Brothers telt 10 afleveringen van een uur en als je de serie nog niet gezien hebt, dan is ie van harte aan te bevelen. Als je 'm al wel ooit gezien hebt, dan trouwens ook. Vanaf 15 september kun je je slag slaan. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!