Home > Artikel

De HBO-serie Six Feet Under is fantastisch en staat binnenkort op Netflix

Article header image

Na Band of Brothers, The Pacific, Ballers, Insecure en True Blood verschijnt op 1 november de volgende HBO-serie op Netflix. Het gaat om Six Feet Under, een van de beste series van de jaren 2000.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Six Feet Under runt de familie Fisher een begrafenisonderneming. In de eerste aflevering krijgt pa Fisher een dodelijk auto-ongeluk zodat zoons Nate en David (gespeeld door Michael C. Hall, de latere Dexter) de zaak moeten overnemen en daar heeft Nate helemaal geen zin in. Moeder Ruth heeft het lastig met de dood van haar man en dochter Claire Fisher worstelt met haar eigen problemen. 

Liefde, dood en humor

in de loop van de vijf seizoenen komen allerhande moeilijke zaken aan bod als seks- en drugsverslaving, dementie, drugsverslaving en de dood. En al die onderwerpen worden met liefde én humor behandeld. 

Laatste aflevering

Six Feet Under duurde vijf seizoenen lang en de laatste scène wordt door velen nog steeds beschouwd als het mooiste einde van een serie ooit. Dus als je Six Feet Under nooit eerder zag, grijp je kans vanaf 1 november. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!