Nederlandse romkom Zomer in Frankrijk te zien op Videoland

Article header image

In Nederland is de herfst begonnen maar gelukkig presenteert Videoland een gezellige romkom om je mee terug te nemen naar betere tijden. Mocht je daar behoefte aan hebben. In Zomer in Frankrijk is het gewoon nog warm en bloeit de liefde op. Maar dan wel tussen de verkeerde mensen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De stellen Walt (Tjebbo Gerritsma) en Lieke (Jasmine Sendar) en Marie (Fockeline Ouwerkerk) en Luuk (natuurlijk Jan Kooijman, want wat is een Nederlandse romkom zonder Jan?) zijn al jaren dikke vrienden. Maar tijdens een vakantie in Frankrijk slaat ineens de vonk over tussen Walt en Lieke.

Raar plan

Ze worden smoorverliefd en vatten plan op om dan ook maar hun wederzijdse echtgenoten aan elkaar te koppelen. Ja, dat is inderdaad heel raar. Maar ja, het gaat om een Nederlandse romkom en daarin gebeuren zelden logische dingen. 

Wegdromen

Zomer in Frankrijk is onlogisch, een tikje flauw en zal geen prijzen winnen, maar als je toe bent aan een tijdelijke ontsnapping van het herfstige weer, dan is het prima materiaal om even bij weg te dromen. 

Vanaf 6 oktober staat Zomer in Frankrijk op Videoland. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!