The Idol krijgt geen tweede seizoen

Article header image

Om geen serie was dit jaar meer te doen dan om The Idol. Maar aan alle moois (en slechts) komt een eind.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Zelfs Stevie Wonder zag dit nieuws aankomen maar we melden het toch maar even. Het blijft bij één seizoen van de serie The Idol op HBO MAX.

Abel en Lily

De serie met zanger The Weeknd (Abel Tesfaye) en Lily-Rose Depp is ongetwijfeld de meest controversiële serie van de laatste decennia. Alle recensenten vonden 'm vrouwonvriendelijk en slecht en slechts een handjevol kijkers nam de moeite om uit te vinden of dat waar was. En dat terwijl HBO een fortuin had uitgegeven aan het verhaal over een Britney Spears-achtig zangeresje dat wordt gemanipuleerd door een stomvervelende sekteleider. 

Seizoen 1

Het eerste seizoen had een open einde dus waarschijnlijk hoopten de makers wel degelijk op een vervolg maar dat gaat er niet komen. Als je 'm nog niet hebt gezien is het trouwens best aardig om te kijken waarom iedereen zich hier zo druk om maakte. En dan zie je dat The Idol ook weer niet zo slecht is als overal geschreven. Al blijft The Weeknd wel een verdraaid slecht acterende zanger. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!