De geweldig grappige serie Jury Duty staat plotseling zo maar ineens op Prime Video

Article header image

Een serie zo idioot als Jury Duty heb je nooit eerder gezien.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De comedyserie Jury Duty is een bijzonder geval. De reeks volgt jurylid Ronald Gladden die voor het eerst jurylid is bij een Amerikaanse rechtszaak. Ronald denkt dat hij voor een obscure documentaire wordt gevolgd waarbij wordt uitgelegd wat het juryschap inhoudt. Maar wat Ronald niet weet is dat iedereen behalve hijzelf een acteur is.

Nep

Zijn mede-juryleden zijn acteurs, de advocaten zijn acteurs en de rechter is een acteur. De hele rechtszaak is zo nep als maar kan. De enige van wie Ronald wel weet dat hij een acteur is, is James Marsden (X-Men, Enchanted) die zogenaamd ook is opgeroepen voor 'jury duty' en die zich lekker narcistisch gedraagt.

Ronald

Gedurende de rechtszaak gebeuren steeds gekkere dingen, maar de arme Ronald heeft geen enkel benul dat hij in de maling wordt genomen. Je kunt nu naar Jury Duty kijken op Prime Video. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!