Nieuw op Netflix in september 2023

Article header image

Waar kun je je volgende maand allemaal op verheugen? Op een heleboel. Netflix overspoelt je met nieuwe titels waaronder het vierde en laatste seizoen van Sex Education.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Vrijdag 1 september 

A Day and a Half

Om zich te herenigen met zijn dochter, gijzelt Artan zijn ex-vrouw Louise en begint hij aan een spannende en emotionele roadtrip met haar terwijl politieagent Lukas hem op de hielen zit. De reis voert hen tijdens een hete zomer door landelijk Zweden, terwijl de politie Louise probeert te redden uit de handen van Artan.

Vrijdag 1 september 

Happy Ending

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn 1 jaar samen en heel gelukkig. Er is maar een probleem, Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen die van haar probleem afweten Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met klimaatactiviste Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

Woensdag 6 september

Predators

Documentaireserie waarin acteur Tom Hardy de verteller is en wordt ingezoemd op roofdieren als ijsberen, wilde honden, poema’s, leeuwen en cheetahs in landen over de hele wereld. 

Woensdag 6 september 

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America

Jarenlang werden kinderen seksueel misbruikt bij de Amerikaans padvinders. Deze documentaire heeft interviews met klokkenluiders, slachtoffers en voormalige medewerkers.

Donderdag 7 september 

Liebes Kind

Thrillerserie over Lena en haar twee kinderen Hannah en Jonathan die lijden onder de terreur van de vader des huizes. Hij controleert de drie en het gezin leeft volgens zijn strikte regels: niet alleen maaltijden, maar ook toiletbezoek en studietijden zijn tot op de minuut nauwkeurig geregeld. Reinheid is een andere vereiste: zodra de vader de kamer binnenkomt, moet iedereen in een rij gaan staan en zijn handen laten zien omdat de nagels schoon moeten zijn. Liebes Kind begint waar andere thrillers eindigen: met de ontsnapping van Lena en met haar ouders die al 13 jaar wanhopig op zoek zijn naar hun dochter.

Donderdag 7 september 

Virgin River seizoen 5 (deel 1)

In seizoen vijf zie je hoe het verder gaat met Brie, die getuigt in het proces tegen haar verkrachter. Nu Mel en Jack een nieuwe fase ingaan worden ze ook geconfronteerd met gebeurtenissen uit het verleden, en bovendien wordt heel Virgin River bedreigd door een enorme, naderende bosbrand. Komt het paradijselijke leven in het plaatsje in gevaar?

Donderdag 7 september

Top Boy seizoen 3 (of 5)

Hoe loopt het af met de Britse drugsdealers Dushane (Ashley Walter), Sully (Kane Robinson) en Jamie (Micheal Ward)? We zien het in het laatste seizoen van de Britse misdaadserie. 

Vrijdag 8 september 

Spy Ops

in deze nieuwe serie vertellen echte geheim agenten over de belangrijkste missies van hun leven. De spionnen die in Spy Ops aan het woord komen zijn al wat ouder en niet meer actief. Hun missies vonden dan ook meestal tientallen jaren geleden plaats. Zo vertellen Israëlische geheim agenten over operatie Wrath of God, waarmee de Palestijnse terroristen werden geëlimineerd die in 1974 het Israëlische olympisch team hadden vermoord. 

Vrijdag 8 september

El Cuerpo en Llamas

In een stuwmeer wordt het lichaam van politie-agent Pedro gevonden. Hij is vermoord. Het leidt tot veel aandacht van het publiek voor de zaak die steeds groter wordt wanneer het onderzoek onthult dat Pedro en twee collega's betrokken waren bij corruptie, geweld en seksuele schandalen. De twee collega's zijn zijn partner Rosa en haar ex-vriend Albert. 

Woensdag 13 september

Tapie

Bernard Tapie is een beetje de Silvio Berlusconi van Frankrijk. De in 2021 overleden Fransman maakte furore als zakenman, eigenaar van sportclubs en als politicus. En hij was ook niet helemaal zuiver op de graat. Dat alles komt voorbij in de serie Tapie. 

Donderdag 14 september

Ehrengard: The Art of Seduction

Een zelfbenoemde liefdesexpert wil een verlegen prins de kunst der liefde bijbrengen, maar het plan mislukt en leidt tot een schandaal, en tot een onverwachte romance.

Donderdag 14 september

Het Gouden Uur

De NPO-serie gaat over Mardik ()Nasrdin Dchar), een rechercheur van Afghaanse afkomst, die samen met zijn collega's 's nachts wordt opgeroepen voor een bommelding bij Amsterdam Centraal. Mardik verdenkt zijn jeugdvriend Faysal en gaat op onderzoek uit. Maar voordat hij zijn verdenkingen hard kan maken, wordt hij zelf verdachte. 

Donderdag 14 september

Las Viudas de los Jueves

Een groep mannelijke bewoners komt wekelijks samen zonder hun kinderen en vrouwen die zich daarop gekscherend 'Las viudas de los jueves' oftewel 'De weduwen van de donderdag' noemen. En op een slechte dag blijkt het leven van deze families ook niet perfect. Teresa vindt haar man en zijn twee beste vrienden dood in het zwembad. In eerste instantie wordt gedacht aan een raar ongeluk maar dat verandert wanneer duidelijk wordt wat de drie daarvoor allemaal hebben uitgespookt. 

Vrijdag 15 september

El Conde

Augusto Pinochet is in deze donkere satire een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. 

Vrijdag 15 september

Love at First Sight

In de film, die zich afspeelt in een periode van 24 uur, heeft Hadley Sullivan een beroerde dag wanneer ze haar vlucht naar Londen mist en vast komt te zitten op het vliegveld in New York. Op die manier komt Haley te laat voor de bruiloft van haar vader die met een vrouw trouwt die Haley nog nooit heeft gezien. De zaken gaan er beter uitzien wanneer ze de perfecte man ontmoet. Hij heet Oliver, is Brits en zit naast haar in het vliegtuig. Maar de twee verliezen elkaar uit het oog op het drukke vliegveld in Londen en het is maar de vraag of en hoe ze elkaar ooit weer gaan vinden.

Vrijdag 15 september

Band of Brothers

De serie vertelt het waargebeurde verhaal van Easy Company, een compagnie van paratroopers die in de Tweede Wereldoorlog de taak hadden na D-Day achter de vijandelijke linies te landen en van daaruit de nazi's uit te schakelen. Steven Spielberg maakte de serie met Tom Hanks en het duo trok een indrukwekkende cast aan met o.a. Damian Lewis, Ron Livingston, David Schwimmer, Colin Hanks, Donnie Wahlberg. 

Vrijdag 15 september

The Pacific

Het prachtig uitziende The Pacific is gebaseerd op de memoires van mariniers Eugene B.Sledge, Robert Leckie en John Basilone die voor onze vrijheid vochten op kleine eilanden in de Stille Oceaan waar de Japanners legerbases hadden. De mariniers worden gevolgd vanaf het moment dat ze als groentjes beginnen aan de strijd en te maken krijgen met de Japanners die er een hele andere manier van oorlogvoeren op nahouden, zoals de kamikazepiloten. 

Vrijdag 15 september

Surviving Summer seizoen 2

In seizoen 2 traint Summer voor een surfwedstrijd wanneer ze concurrentie krijgt. Niet alleen op het water maar ook in de liefde. 

Vrijdag 15 september

65

De acteur speelt astronaut Mills die geld moet zien te verdienen voor de behandeling van zijn zieke dochtertje. Vandaar dat hij afscheid neemt van zijn gezin op de planeet Somaris en op een twee jaar durende verkenningsmissie in de ruimte gaat. De missie loopt al rap in de soep wanneer zijn ruimteschip in een asteroïdenregen terechtkomt en neerstort op onze eigen aarde alwaar het dan nog stikt van de agressieve dino's en dodelijke hagedissen. 

Dinsdag 19 september

The Saint of Second Chances

Mike Veeck heeft een enerverend en kleurrijk leven geleid en dan is een documentaire een logisch gevolg. The Saint of Second Chances zou wel eens heel leuk kunnen worden.

Donderdag 21 september

Sex Education seizoen 4

Vorig seizoen sloot de school en daarom moeten alle leerlingen naar Cavendish Sixth Form College. Otis (Asa Butterfield) is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe sekstherapie-kliniek en Eric (Ncuti Gatwa) wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok - ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten. Geniet er maar van want dit is het laatste seizoen. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!