De 'oude' film Page Eight is ineens een hit op Netflix maar is ie ook echt de moeite waard?

Article header image

Paige Eight is populair en dat is niet zonder reden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Page Eight werd vorige week onder de langere naam Masterpiece Contemporary: Page Eight door Netflix toegevoegd en sindsdien wordt de film hartstikke goed bekeken. En dat terwijl ie al uit 2011 dateert. Het is allemaal geen toeval, Page Eight is gewoon een goeie film. 

Immer goedgekleed

In de thriller onderzoekt de cynische en immer goedgeklede Britse geheim agent Worricker (Bill Nighy) een bericht over overzeese gevangenissen waar gevangenen worden gemarteld en waarbij de Britse regering betrokken is.

Rachel Weisz

Tegelijkertijd maakt hij kennis met zijn knappe buurvrouw (Rachel Weisz), een politiek activiste. Terwijl hij aardig wat tijd met haar doorbrengt, vraagt Worricker zich af of de buurvrouw niet een verborgen agenda heeft. 

Topacteurs

Behalve Nighy en Weisz doen ook topacteurs Michael Gambon, Judy Davis en Ralph Fiennes mee. 

Kortom; Het verhaal is spannend, de acteurs zijn geweldig en op de recensiesite Rotten Tomatoes heeft Page Eight een prachtige score van 93%. Een aanrader dus. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!