And Just Like That krijgt een derde seizoen

Article header image

Er komt nog een seizoen van And Just Like That met Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het eerste seizoen van het Sex and the City-vervolg And Just Like That scoorde maar matig, maar met het tweede seizoen gaat het een stuk beter. Het is zelfs de best bekeken HBO MAX original. Vandaar dat de streamingdienst er nog een seizoen achteraan plakt. 

Carrie Bradshaw

En dat betekent nog meer extravagante outfits, liefdesrelaties en vooral vriendschappen voor Carrie (Sarah Jessica Parker) Charlotte (Kristin Davis) Miranda (Cynthia Nixon) en hun nieuwe vrienden in New York. 

Laatste aflevering

De laatste aflevering van het tweede seizoen van And Just Like That verschijnt op donderdag 24 augustus op HBO Max en daarin vangen we ook een glimp op van Samantha (Kim Catrall), de verloren vriendin die naar Londen is verhuisd.

Samantha

Nu er een derde seizoen van And Just Like That is aangekondigd hopen we met z'n allen toch weer dat Samantha daar een grotere rol in zal spelen. Omdat Kim en Sarah Jessica al jarenlang een vete hebben lopen, is die kans gering, maar hoop doet leven. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!