De volgende mooie HBO-serie op Netflix is The Pacific

Article header image

Tegelijk met Band of Brothers komt ook de oorlogsserie The Pacific op Netflix. Beide series zijn van HBO en beide series zijn waanzinnig mooi.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In 2001 brachten maakten Tom Hanks en Steven Spielberg al de magistrale oorlogsserie Band of Brothers over de Tweede Wereldoorlog in Europa, tien jaar later verlegde het tweetal hun aandacht naar het front aan de andere kant van de wereld waarin Amerika met Japan probeert af te rekenen. Dat leverde de bijna net zo mooie serie The Pacific op.

15 september

Beide series komen tegelijk naar Netflix en wel op 15 september. Als je Band of Brothers en/of The Pacific nog niet gezien heb, kun je je lol op.

Stille Oceaan

The Pacific is gebaseerd op de memoires van mariniers Eugene B.Sledge, Robert Leckie en John Basilone die voor onze vrijheid vochten op kleine eilanden in de Stille Oceaan waar de Japanners legerbases hadden. 

Kamikaze

De mariniers worden gevolgd vanaf het moment dat ze als groentjes beginnen aan de strijd en te maken krijgen met de Japanners die er een hele andere manier van oorlogvoeren op nahouden, zoals de kamikazepiloten. 

The Pacific kostte een fortuin en dat zie je er ook aan af. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!