Adam Driver strandt op een planeet vol dino's en hoe dat afloopt zie je op Netflix

Article header image

Acteur Adam Driver komt in de sf-film 65 terecht op een planeet waar alleen maar prehistorische wezens leven. En dat is geen pretje.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Adam Driver verkeert bijna de hele film tussen de dinosaurussen omdat het 65 miljoen jaar geleden is en dino's toen nog de normaalste zaak van de wereld waren.

Somaris

De acteur speelt astronaut Mills die geld moet zien te verdienen voor de behandeling van zijn zieke dochtertje. Vandaar dat hij afscheid neemt van zijn gezin op de planeet Somaris en op een twee jaar durende verkenningsmissie in de ruimte gaat. 

Nog een andere overlevende

De missie loopt al rap in de soep wanneer zijn ruimteschip in een asteroïdenregen terechtkomt en neerstort op onze eigen aarde alwaar het dan nog stikt van de agressieve dino's en dodelijke hagedissen. Mills en de enige andere overlevende, het jonge meisje Koa (Ariana Greenblatt), moeten zien te overleven tussen de prehistorische wezens en hun weg vinden naar een pod waarmee ze kunnen ontsnappen. Dat Koa een andere taal spreekt dan Mills, maakt de zaak niet gemakkelijker. 

Stoere Actieheld

En zo mondt deze 'Jurassic Parc in de ruimte'-film uit in een overlevingsthriller. Adam Driver is altijd een fijne acteur om naar te kijken en de film ziet er best mooi uit, maar stel je ook weer niet al te veel voor van 65 want het is geen topfilm. 

65 staat op 16 september op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!