The Summer I Turned Pretty krijgt een derde seizoen... maar wanneer?

Article header image

Prime Video kondigt een derde seizoen aan van The Summer I Turned Pretty, maar houdt de premièredatum vaag.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Als een van de tien best bekeken series op Prime Video is The Summer I Turned Pretty een van de grote hits voor Amazon. Na de eerste twee succesvolle seizoenen kondigt de streamingdienst nu een derde seizoen aan met een speciale teaser.

The Summer I Turned Pretty

De coming-of-age serie The Summer I Turned Pretty  is gebaseerd op de boekenreeks van Jenny Han. Dezelfde schijfster bezorgde Netflix heel wat kijkers met haar To All the Boys-trilogie. Tiener Isabel 'Belly' Conklin (Lola Tung) wordt in het verhaal verscheurd door de liefde voor twee broers, Conrad en Jeremy Fisher (Christopher Briney en Gavin Casalegno).

Wanneer?

Bij de aankondigingsvideo plaatst Prime Video een voetnoot. Het groene licht voor seizoen drie was al gegeven voordat de schrijvers en acteurs in Hollywood massaal gingen staken. De productie kan pas beginnen als de geschillen zijn opgelost. Hopelijk gebeurt dat snel, maar zelfs dan is het onwaarschijnlijk dat seizoen drie van The Summer I Turned Pretty in de zomer van 2024 klaar is. De vorige twee seizoenen werden in de maanden juni en juli uitgebracht.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!