De laatste Guardians of the Galaxy staat nu op Disney+

Article header image

Een emotioneel afscheid: Starlord, Drax, Nebula, Mantis, Rocket en de rest komen voor de laatste keer opdraven in een Guardians of the Galaxy-film.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het heeft een tijdje geduurd voordat de derde en laatste Guardians of the Galaxy-film uitkwam. James Gunn, die ook de eerste twee films schreef en regisseerde, werd door Marvel van het project gehaald nadat er enkele foute grappen van hem op Twitter werden opgerakeld. Die beslissing werd teruggedraaid, maar toen was Gunn al aan de slag bij concurrent DC met de film The Suicide Squad en de serie Peacemaker...

Guardians of the Galaxy

Met enige vertraging heeft Gunn het project toch afgerond. De film is wat minder uitbundig geworden dan de eerdere delen, maar misschien hoort dat bij een afscheid. Dit keer worden onze vrienden aangevallen door Adam, een goddelijk wezen dat de Guardians wil vernietigen. Rocket raakt hierbij ernstig gewond, waarna Starlord en zijn maten alles op alles zetten om hem te redden.

Disney+

Alle bekende spelers keren terug in deze laatste Guardians-film, en Will Poulter speelt de rol van Adam.  Je kunt Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu zien op Disney+, net als de voorgaande delen en een kerstspecial.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!