Trailer: tweede seizoen van Loki is onderweg naar Disney+

Article header image

Met een nieuwe trailer kondigt Disney+ de komst aan van het tweede seizoen van Loki.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Disney heeft de wind niet mee, maar ziet toch kans om het tweede seizoen van Loki binnenkort naar Disney+ te brengen. Blijkbaar was de serie al grotendeels voltooid voor dat de stakingen in Hollywood alle releaseschema's in de war schopten. Zojuist presenteerde Disney de officiële trailer voor het tweede seizoen.

Loki seizoen 2

Natuurlijk keert Tom Hiddleston terug als de dekselse halfbroer van Avenger Thor. In het nieuwe seizoen gaat hij op zoek naar zijn geliefde Sylvie (Sophia Di Martino), wat door gedoe met de tijdlijnen niet zo makkelijk is. Owen Wilson keert terug als Mobius en verder zien we in de trailer Ke Huy Quan(Everything Everywhere All at Once) als tijdarchivaris. Zo te zien is er in het tweede seizoen weer veel ruimte voor tijdreiscapriolen en luchtige humor.

Kang the Conqueror

Ook te zien is Jonathan Majors in de rol van Kang the Conqueror, de centrale schurk in deze fase van het Marvel-universum. Dat is opmerkelijk, omdat de acteur door beschuldigingen van wangedrag naar de achtergrond verdween en zijn naam voorlopig nog niet gezuiverd is. 

Datum

Het tweede seizoen van Loki krijgt zes afleveringen en gaat op 6 oktober van start op Disney+. Daar is hij exclusief te zien, net als alle andere series en films van de Marvel-studio.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!