Home > Artikel

De eerste beelden van de nieuwe Billy Boy Thornton-serie Landman

Article header image

Een serie van de hand van geweldenaar Taylor Sheridan met in de hoofdrol de altijd goede Billy Bob Thornton? Wij zitten alvast klaar! Maar voor nu moeten we het nog even doen met de foto's.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Taylor Sheridan is niet alleen verantwoordelijk voor de zeer gewaardeerde serie Yellowstone en Tulsa King maar ook voor de geweldige films Sicario, Hell or High Water en Wind River. En ook de nieuwe serie Landman komt uit zijn koker. 

Olie

Landman gaat over olieboorders en losgeslagen miljardairs in Texas en is gebaseerd op de podcast Boomtown die gaat over de verregaande impact van de olie-industrie. 

Demi Moore

Billy Bob Thornton speelt Tommy Norris, een hoge pief bij een oliemaatschappij. Demi Moore, Jon Hamm, Andy Garcia en Michael Peña hebben ook rollen. 

20 november

Landman gaat op 20 november in première met twee afleveringen op SkyShowtime. Dat duurt nog even, maar dan hebben we des te langer voorpret. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.