Home > Artikel

Het daverende The Tourist seizoen 2 gaat in première op NPO Start

Article header image

Op 27 april staat het tweede seizoen van de BBC-serie The Tourist op NPO Start. En als deze tweede reeks net zo goed is als het eerste seizoen dan wordt het smullen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De ‘tourist’ uit de titel is in het eerste seizoen een naamloze man (Jamie Dornan) die in de outback van Australië door een vrachtwagen opzettelijk van de weg wordt gereden en zijn geheugen verliest bij de crash. Eenmaal bijgekomen gaat hij op zoek naar het hoe en waarom, en komt al snel terecht in een wespennest van misdaad, bedrog en geweld. De ‘tourist’ krijgt hulp van verkeersagent Helen Chambers (Danielle Macdonald), die slimmer is dan ze zelf op het eerste gezicht denkt.

Zwarte humor

The Tourist pakte uit als een hele smakelijke serie vol zwarte humor en onverwachte plotwendingen. Aan het einde van de eerste reeks wist de 'tourist' eindelijk dat hij Elliot Stanley heette maar wíe hij is en waarom hij zoveel vijanden heeft, dat moet in seizoen 2 duidelijk worden. 

In de trailer voor het nieuwe seizoen gaat het er alweer pittig aan toe. 

NPO Start

Het eerste seizoen van The Tourist staat vanaf 27 april volledig op NPO Start met betaald abonnement. De afleveringen zijn vanaf die datum ook wekelijks op NPO 3 en het gratis NPO Start te zien. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!