Home > Kijktip

Five Nights at Freddy's

Een baantje als nachtwaker in een restaurant met enge robotpoppen? Succes!

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • SkyShowtime logo
  • MeJane logo

Five Nights at Freddy's is een vrij eenvoudig computerspel dat veel gamers slapeloze nachten bezorgde en een internetsensatie werd. Natuurlijk moest er ook een film komen. Heel eng is deze niet geworden, maar voor de fans zit hij vol met 'easter eggs'. Ondanks de negatieve kritieken werd het een enorm kassucces. Voor de superfans is ook de door Five Nights at Freddy's geïnspireerde Nicolas Cage-film Willy's Wonderland een aanrader.

De mislukte beveiliger Mike Schmidt (Josh Hutcherson) krijgt een baantje als nachtwaker bij Freddy Fazbear's Pizza, een pizzatent voor kinderen die al jarenlang leegstaat. Hij ontmoet agent Vanessa Shelly (Elizabeth Lail), die hem vertelt dat er in de jaren tachtig kinderen vermoord zijn in het restaurant. Hebben de enge robotpoppen die voor entertainment zorgden daar misschien iets mee te maken?

Five Nights at Freddy's direct kijken / streamen

Five Nights at Freddy's is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en SkyShowtime logoSkyShowtime. Five Nights at Freddy's is een film binnen de genres Horror, Thriller en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Josh Hutcherson, Pipper Rubio en Elizabeth Lail. De film duurt 1 uur 49 minuten . Direct Five Nights at Freddy's kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een onrustige bewaker gaat werken bij Freddy Fazbear's Pizza. Tijdens zijn eerste nacht op het werk realiseert hij zich dat de nachtdienst niet zo gemakkelijk zal zijn om door te komen. Snel zal hij ontdekken wat er werkelijk is gebeurd bij Freddy's.

Genre

Horror - Thriller - Mysterie

Lengte

1u 49m

Releasejaar

2023

Regisseur

Emma Tammi

Cast

Josh Hutcherson, Pipper Rubio, Elizabeth Lail, Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, David Lind, Christian Stokes, Joseph Poliquin, Grant Feely, en meer...