Home > Kijktip

Hellraiser

Deze remake keert terug naar het oorspronkelijke verhaal van Clive Barker

Article header image
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo

In 1987 blies Hellraiser, naar een boek van Clive Barker, een frisse nieuwe wind door het horrorgenre. Er kwamen negen vervolgen, maar de fans waren al snel afgehaakt. Met deze remake proberen regisseur David Bruckner (The Ritual) en schrijver David S. Goyer (Dark City) hen weer binnenboord te halen.

Riley en haar vriend Trevor stelen een raadselachtige kubus uit de kluis van miljardair Roland Voight. Het blijkt een demonische puzzel te zijn die duistere, verminkte wezens oproept. Deze cenobites gedijen op de pijn van hun slachtoffers en in de kapitale villa van Voight komt het tot een bloederige confrontatie.

Hellraiser direct kijken / streamen

Hellraiser is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, SkyShowtime logoSkyShowtime en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Hellraiser is een film binnen de genres Horror, Thriller en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Odessa A'zion, Jamie Clayton en Adam Faison. De film duurt 2 uur 01 minuten. Direct Hellraiser kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een jonge vrouw die worstelt met verslaving krijgt een oude puzzeldoos in haar bezit. Ze weet niet dat de doos ervoor bedoeld is om de Cenobites op te roepen, een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie.

Genre

Horror - Thriller - Mysterie

Lengte

2u 01m

Releasejaar

2022

Regisseur

David Bruckner

Cast

Odessa A'zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Jason Liles, Yinka Olorunnife, Selina Lo, Zachary Hing, en meer...