Home > Kijktip

The Super Mario Bros. Movie

De loodgietende Super Mario Bros. gaan nooit verloren

Article header image
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • MeJane logo

Super Mario Bros. is al vanaf 1987 in ons leven en de maffe loodgieter Mario is sindsdien onverminderd populair gebleven. Deze mooi uitziende film is bepaald geen meesterwerk, toch valt er voor jong en oud genoeg lol te beleven aan de magische wereld van Mario en co. Hij leverde niet voor niets 1,4 miljard! op in de bioscopen. Voor filmfans is het ook nog een sport om zoveel mogelijk stemmen van bekende acteurs te herkennen. Zo verzorgt Chris Pratt de stem van Mario, is Charlie Day zijn broer Luigi en is de stem van Bowser overduidelijk die van Seth Rogen. Ook Anya Taylor-Joy en Jack Black zitten in de stemmencast.

In The Super Mario Bros. Movie belanden de loodgietende boers Mario en Luigi uit Brooklyn via een bijzondere rioolbuis in een magische wereld. Als Luigi verdwijnt begint Mario aan een missie om hem terug te vinden. Natuurlijk zijn ook prinses Peach, Toad en de andere bewoners van de Mushroom Kingdom van de partij. Chris Pratt de stem van Mario, is Charlie Day zijn broer Luigi en is de stem van Bowser overduidelijk die van Seth Rogen.

The Super Mario Bros. Movie direct kijken / streamen

The Super Mario Bros. Movie is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, SkyShowtime logoSkyShowtime en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Super Mario Bros. Movie is een film binnen de genres Animatie, Avontuur en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Chris Pratt, Charlie Day en Anya Taylor-Joy. De film duurt 1 uur 33 minuten. Direct The Super Mario Bros. Movie kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Mario en Luigi zijn twee broers en loodgieters uit Brooklyn. Mario is de moedige die zich door niemand laat stoppen, en Luigi is degene altijd nerveus is en het liefst nergens naartoe gaat. De broers proberen hun falende loodgietersbedrijf te redden, maar komen terecht in een wervelend avontuur door het Paddenstoelenrijk. Tijdens hun reis ontmoeten we bekende en geliefde karakters die zich verenigen om de machtsbeluste slechterik Bowser te verslaan.

Genre

Animatie - Avontuur - Komedie

Lengte

1u 33m

Releasejaar

2023

Regisseur

Aaron Horvath, Michael Jelenic

Cast

Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Khary Payton, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet, en meer...