Home > Kijktip

A Quiet Place

Oorverdovende stilte die je haren recht overeind doet staan

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

The Office-ster John Krasinski bewijst dat hij meer in zijn mars heeft als regisseur en hoofdrolspeler van deze zenuwslopende horrorfilm. De chemie tussen hem en zijn vrouw Emily Blunt is vanzelfsprekend uitstekend. Maar het contrast tussen de stilte en luide schrikmomenten geven je pas echt de rillingen. de film kreeg een vervolg en een prequel.

Lee, Evelyn en hun twee kinderen wonen in een post-apocalyptische wereld waarin blinde wezens met een supergevoelig gehoor alles verslinden wat ze tegenkomen. Het gezin leeft in bijna complete stilte, communiceert door middel van gebarentaal en neemt extreme maatregelen om een confrontatie met de monsters te mijden. Maar dat laatste blijkt onmogelijk.

A Quiet Place direct kijken / streamen

A Quiet Place is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en SkyShowtime logoSkyShowtime. A Quiet Place is een film binnen het genre Horror. met in de hoofdrol o.a. Leon Russom, Noah Jupe en Doris McCarthy. De film duurt 1 uur 30 minuten. Direct A Quiet Place kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In de nieuwe thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

Genre

Horror

Lengte

1u 30m

Releasejaar

2018

Regisseur

John Krasinski

Cast

Leon Russom, Noah Jupe, Doris McCarthy, Ezekiel Cavoli, Evangelina Cavoli, Cade Woodward, Millicent Simmonds, John Krasinski, Emily Blunt