Home > Kijktip

Mother!

Jennifer Lawrence beleeft een nachtmerrie in dit verontrustende meesterwerk

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

De naam van Jennifer Lawrence op de filmposter lokte veel fans naar de bioscoop die iets heel anders voor de kiezen kregen dan ze hadden verwacht. Regisseur en scenarist Darren Aronofsky vertelt een ongrijpbaar verhaal vol Bijbelse elementen dat weinig uitlegt en de kijker veel zelf laat invullen. Bovenal is het een film die je verleidt en dan naar de strot grijpt.

Jennifer Lawrence en Javier Bardem spelen een koppel dat woont in een opknaphuis op een geïsoleerde plek. Terwijl zij zich bezighoudt met schilderwerk en reparaties, probeert hij op zijn schrijfwerk te focussen. Dan melden zich twee onverwachte bezoekers (Ed Harris en Michelle Pfeiffer), die de man des huizes hartelijk verwelkomt. Zijn vrouw heeft echter haar bedenkingen, en dat blijkt terecht.

Mother! direct kijken / streamen

Mother! is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Mother! is een film binnen de genres Thriller, Horror, Drama en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Jovan Adepo, Stefan Simchowitz en Stephen McHattie. De film duurt 2 uur 01 minuten. Direct Mother! kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De relatie van een koppel wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

Genre

Thriller - Horror - Drama - Mysterie

Lengte

2u 01m

Releasejaar

2017

Regisseur

Darren Aronofsky

Cast

Jovan Adepo, Stefan Simchowitz, Stephen McHattie, Kristen Wiig, Brian Gleeson, Domhnall Gleeson, Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Javier Bardem, Jennifer Lawrence, en meer...