Een abonnement op Prime Video wordt fors duurder

Article header image

Een abonnement op streamingdienst Prime Video was tot nu toe spotgoedkoop, maar daar komt een einde aan.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Abonnees van de streamingdienst kregen donderdagochtend een mail waarin wordt medegedeeld dat een abonnement vanaf 2 november maandelijks 4,99 euro gaat kosten. Tot nu toe was de prijs 2,99 euro. 

Goedkoopst

Met 4,99 euro is Prime Video trouwens nog altijd de goedkoopste grote streamingdienst. Ter vergelijking; een basisabonnement op Netflix kost 7,99 euro per maand, Disney+ kost je 10,99 euro. Viaplay is het allerduurst met een lidmaatschap van 15,99 euro. 

The Boys

Prime Video heeft series als The Boys, The Continental, Gen V en The Marvelous Mrs. Maisel in haar catalogus staan. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!