Komische Zweedse horrorfilm Konferensen in oktober op Netflix (en de trailer is heel leuk)

Article header image

Stel, je gaat op een teambuilding-uitje waar geen wifi is. Dat is op zich al een nachtmerrie maar dan worden er ook nog collega's vermoord. Het gebeurt in de film Konferensen. Gelukkig valt er ook wat te lachen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De trailer begint met onwillige ambtenaren die zich voor een teamuitje melden waar vanaf het begin al van alles mis gaat. De wifi doet het niet, een paar collega's zeuren nu al en het personeel op locatie lijkt behoorlijk incompetent. En daartussen waart een mysterieuze moordenaar rond die de collega's een voor een koud maakt. 

Horrorparel

Netflix heeft nog niet de beste horror voortgebracht maar we hebben goede hoop dat dit een pareltje gaat zijn. The Conference staat op vrijdag 13 oktober op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!