Gruwelijke nachtmerrie in de Netflix-horrorfilm Nowhere

Article header image

In je eentje in een container op zee. Dat klinkt niet aanlokkelijk. Toch gebeurt het de zwangere Nada in de griezelige Spaanse film Nowhere.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Mia vlucht vanwege de oorlog met haar man uit haar thuisland. Het leek haar een strak plan om zich in een container op een containerschip te verstoppen om zo een mooie nieuwe toekomst in te varen.

Droom wordt nachtmerrie

Die droom verandert in een nachtmerrie wanneer ze gescheiden wordt van haar man, het vrachtschip in een storm terecht komt en de container waarin Mia zit, overboord slaat. Daar drijft ze dan, in haar eentje op een hele grote oceaan. En hoogzwanger. 

Hopeloos

Haar situatie lijkt hopeloos, maar de makers laten Nada vast niet de hele film in een container drijven zonder dat er hoop is op hulp. 

Nowhere is een Spaanse film met als regisseur Albert Pinto. Hij weet wat hij doet want Pinto regisseerde ook al de series La Casa de Papel en Sky Rojo

29 september

Nowhere staat vanaf 29 september op Netflix en teaser ziet er alvast angstaanjagend uit. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!