Jennifer Garner speelt de hoofdrol in de Netflix-komedie Family Switch

Article header image

In Family Switch krijgen de gezinsleden Walker te maken met een bekend filmfenomeen; ze komen in een ander lichaam terecht.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Jennifer Garner is vast gek op Netflix want Family Switch wordt na Llama Llama, Yes Day en The Adam Project alweer de vierde Netflix-film van Jennifer op de streamingdienst. 

Verkeerd lichaam

In Family Switch speelt ze Jess, moeder van het gezin Walker. Jess is getrouwd met Bill en samen hebben ze dochter CC (16), zoon Wyatt (14) en dochter Mia (2). Na een mysterieus voorval in het Griffith Park Planetarium waarbij nucleaire deeltjes uit elkaar spatten en weer bij elkaar komen zit Jess ineens in het lichaam van CC en andersom, en hebben Bill en Wyatt ook van lichaam gewisseld. 

Het valt niet mee tiener te zijn

Terwijl CC en Wyatt proberen te overleven als volwassenen krijgen Jess en Bill te maken met de gecompliceerde wereld van tieners. En intussen proberen ze er ook alles aan te doen om de boel weer terug te draaien. 

Behalve Jennifer Garner spelen ook Ed Helms, Rita Moreno en Emma Myers grote rollen in Family Switch.  

Releasedatum

Family Switch staat op 30 november op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!