Hartverscheurende Zweedse thriller En Dag och en Halv snel naar Netflix

Article header image

Op 1 september staat En Dag och en Halv op Netflix. Daarin doet een man een wanhoopspoging om zijn dochter weer te kunnen zien.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Artan (Alexej Manvelov) loopt op een dag een ziekenhuis binnen waar zijn ex-vrouw Louise (Alma Pöysti) werkt. Hij ontvoert haar samen met politieagent Lukas en gaat met hen op een roadtrip door het Zweedse platteland terwijl de politie ze achtervolgt. 

Fares Fares

Artan hoopt op die manier zijn dochter weer te kunnen zien. 

En Dag och en Halv (Engelse titel: A Day and a Half) is het regiedebuut van de Zweeds/Libanese acteur Fares Fares die rollen speelde in Chernobyl en Westworld en die hier Lukas is. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!