Er komt heel snel alweer een nieuw seizoen van Love is Blind op Netflix aan

Article header image

In september staat alweer het vijfde seizoen van Love is Blind op het programma.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In seizoen 5 van Love is Blind gaan vrijgezellen uit Houston op zoek naar de liefde. En natuurlijk gebeurt dat weer net zo als in de vorige vier reeksen. 

Daten in de pod

De vrijgezellen worden samen in een huis gestopt, maar de mannen en vrouwen zien elkaar niet. Ze daten in een zogenaamde pod om elkaar beter te leren kennen. Als ze denken de juiste te hebben gevonden volgt een huwelijksaanzoek en een face to face kennismaking.  

Bruiloft

Als het daarna allemaal nog steeds op rolletjes loopt volgt enkele weken later de bruiloft, maar zo ver komen veel van de stellen niet. 

Love is Blind gaat op 22 september in première. Dan staan de eerste vier afleveringen klaar. 

After the Altar

Daarvoor kunnen Love is Blind ook nog hun lol op want vanaf 1 september zendt Netflix drie afleveringen After the Altar uit waarin de deelnemers uit seizoen 4 een jaar na dato opgezocht worden. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!