De langverwachte Netflix-film Rebel Moon met o.a. Michiel Huisman heeft een trailer

Article header image

Het duurt nog even voordat het eerste deel van Rebel Moon in première gaat maar gelukkig is de eerste trailer gearriveerd.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Pas op 22 december verschijnt Rebel Moon van regisseur Zack Snyder op Netflix. Maar de sf-film heeft  al wel een trailer en die ziet er groots, donker en spectaculair uit. Een soort kruising tussen Star Wars en Game of Thrones (inclusief draak)

Dit is het verhaal:

Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel bedreigd wordt door een machtig en gewelddadig leger, wordt Kora (Sofia Boutella), een mysterieuze vreemdeling die onder de dorpsbewoners leeft, hun laatste hoop op overleving.

Mother World

Haar missie is om getrainde strijders te vinden die met haar meevechten tegen de Mother World. Kora verzamelt een kleine groep strijders - bestaande uit buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogsslachtoffers - die één gemeenschappelijk doel hebben: bevrijding en wraak.

Nieuwe helden

Terwijl een dreigende schaduw neerdaalt op een ogenschijnlijk onbeduidende maan, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel. Ondertussen vormt er langzaam een nieuwe groep helden.

Twee delen

Rebel Moon bestaat uit twee delen. Het eerste, A Child of Fire gaat op 22 december in première, deel 2: The Scargiver volgt op 19 april 2024.

Anthony Hopkins

De cast van Rebel Moon kent wat bekende gezichten als Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Ed Skrein en Charlie Hunnam. Anthony Hopkins is de stem van Jimmy (de voice-over in de trailer).

Zack Snyder

Zack Snyder is ook geen onbekende, hij maakte eerder films als Dawn of the Dead, Aquaman, Wonder Woman, Justice League en de Netflix-film Army of the Dead

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!