Isa Hoes-film Toen ik Je Zag deze week op Netflix

Article header image

Er zullen nog maar weinig mensen te vinden zijn die het verhaal van Isa Hoes en Antonie Kamerling niet kennen. Toch doet de film Toen Ik Je Zag doet het nog eens dunnetjes over, al heten de hoofdpersonen geen Isa en Antonie.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Isa Hoes schreef over haar relatie met Antonie Kamerling die in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Al is er wel een belangrijk verschil.

Andere naam

Regisseur Ben Verbong koos ervoor de hoofdpersonen een andere naam te geven zodat hij geen acteurs hoefde te casten die lijken op Isa en Antonie. Maar het verhaal is verder exact het verhaal zoals Isa in haar boek neerpende.

Noortje en Egbert Jan

Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert Jan Weeber) ontmoeten elkaar, worden smoorverliefd, krijgen twee kinderen en lijken voor de buitenwereld het gelukkigste stel op aarde. Maar de bipolaire Bastiaan komt steeds meer in de greep van depressies. 

Hero

We weten allemaal hoe het afloopt maar toch is Toen Ik Je Zag volgens de recensies meer dan de moeite waard. 

De titel werd natuurlijk ontleend aan het mooie liedje waarmee Antonie een knoeperd van een hit schoorde. 

Toen Ik Je Zag staat vanaf 24 augustus op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!