Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Apple TV+, Disney+, SkyShowtime en HBO MAX (21 t/m 27 augustus 2023)

Article header image

De zomervakantie is duidelijk voorbij want de streamingdiensten overladen onze deze week met nieuwe films en series. En er zit voor ieder wat wils bij. Kijk maar!

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 21 augustus

Untold: Swamp Kings op Netflix

In deze docuserie verandert de legendarische en meedogenloze footballcoach Urban Meyer de bijeengeraapte Florida Gators van begin 21e eeuw in een onverslaanbare machine.

Maandag 21 augustus

Love Island seizoen 4 op Videoland

De reality-datingshow draait om een groep jonge vrijgezellen die samenwonen in een luxe villa en op zoek zijn naar de liefde. De deelnemers moeten elkaar leren kennen door middel van verschillende opdrachten en activiteiten. Tijdens het verblijf in de villa worden ze geconfronteerd met verleidingen en moeten ze keuzes maken over hun relaties. Het koppel dat het publiek uiteindelijk het meest weet te overtuigen van hun liefde voor elkaar, gaat naar huis met maar liefst 25.000 euro.

Maandag 21 augustus

A Million Little Things seizoen 5 op Videoland

In het laatste seizoen van de dramaserie gaat het vooral over Gary bij wie kanker is geconstateerd. Maar al in de eerste aflevering gaat er onverwachts iemand dood. 

Woensdag 23 augustus 

Invasion seizoen 2 op Apple TV+

Invasion speelt zich af op meerdere continenten en volgt een invasie van buitenaardse wezens vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. In seizoen 2 bereid de bevolking zich voor op een gevecht tegen de aliens.  

Woensdag 23 augustus 

Star Wars: Ahsoka op Disney+

Star Wars: Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ashoka Tano (Rosaria Dawson), terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt. Ahsoka was werd geïntroduceerd in de animatieserie Clone Wars waarin ze de leermeester van Anakin Skywalker was. Kijkers van The Mandalorian zagen haar voorbijkomen toen ze Grogu tevergeefs het een en ander probeerde bij te brengen.

Woensdag 23 augustus

The Ultimatum: Marry or Move On op Netflix

Trouwen of uit elkaar gaan? In een nieuw seizoen van dit sociale experiment testen vijf nieuwe koppels hun toewijding door tijdelijk een andere partner te kiezen. 

Woensdag 23 augustus

Who is Erin Carter? op Netflix

De Britse Erin Carter leidt in deze serie een onopvallend bestaan in Spanje, waar ze werkt als als docent Engels. Wanneer Erin de supermarkt binnenwandelt en in een gewapende overval belandt, weet ze zich opvallend goed te verweren. Maar als een van de overvallers Erin herkent, dreigt haar ware identiteit bekend te worden: Erin is namelijk niet wie ze lijkt.

Woensdag 23 augustus

Missing op Netflix

Als Junes moeder en haar nieuwe vriend niet terugkeren van een reis naar Colombia in deze film, gaat de technisch onderlegde tiener online zelf op onderzoek uit. 

Woensdag 23 augustus

Bardot op Netflix

Als er iemand een biografie verdient is het Brigitte Bardot wel. In de zesdelige Franse serie Bardot wordt de blonde superster gevolgd van haar tienerjaren tot haar status als een van de grootste sekssymbolen ter wereld.

Donderdag 24 augustus

BS High: The Bishop of Sycamore Story op HBO MAX

In de wereld van het high school-football gaat veel geld om. Vandaar dat Roy Johnson besloot een team op te richten en daar zijn fortuin mee te maken. Alleen was The Bishop of Sycamore helemaal geen school en spiegelde zelfverklaarde leugenaar Johnson zijn pupillen een prachtige toekomst voor die hij niet waar kon maken. 

Donderdag 24 augustus

Toen Ik Je Zag op Netflix

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa hoes en gaat over acteurskoppel Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) en Esther (Noortje Herlaar) voor de buitenfilm perfect lijkt. Ze zijn razend populair, mogen de ene na de andere rol vertolken en vormen met hun twee kinderen een gelukkig gezin op een idyllische boerderij ergens in Nederland. Maar er is een kant die niet veel mensen zien. En dat heeft alles te maken met de depressies, angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt en die een steeds grotere impact heeft op hem en hun relatie.

Donderdag 24 augustus

Ragnarok seizoen 3 op Netflix

Het onopvallende plaatsje Edda is het strijdtoneel tussen mensen, reuzen en goden in de Noorse serie Ragnarok. Edda gaat gebukt onder de verontreinigende bedrijven van de familie Jutul, die een groot geheim verbergt. Tiener Magne gaat de strijd het hen aan en ontdekt dat hij eigenlijk de reïncarnatie is van de Noorse god Thor. En hij blijkt niet de enige god in Edda. In het derde en laatste seizoen van Ragnarok bereikt de titanenstrijd een hoogtepunt.

Vrijdag 25 augustus

Scream VI op SkyShowtime

Tara, Sam en hun twee beste vrienden, broer en zus Chad en Mindy, de overlevers van  de Ghostface-moorden, laten Woodsboro achter en beginnen aan een nieuw hoofdstuk in New York. Maar natuurlijk laat ook daar Ghostface ze niet met rust. Jenna Ortega en Courteney Cox zijn te zien in enkele van de hoofdrollen. Dit deel heeft de hoogste bodycount van alle zes Scream-films. 

Vrijdag 25 augustus

Vacation Friends 2 op Disney+

De ietwat ordinaire Ron and Kyla worden in deze komedie op vakantie meegevraagd door hun keurige vrienden Marcus and Emily. De laatste twee vragen wel of Ron en Kyla zich netjes willen gedragen omdat het om een zakenreis van Ron gaat. Natuurlijk gebeurt dat niet en komen de vier in The Hangover-achtige taferelen terecht.  

Vrijdag 25 augustus

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah op Netflix

Een bat mitswa is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van twaalfjarige Joodse meisjes. Het betekent dat ze religieus volwassen worden, maar belangrijker nog: er wordt een megafeest georganiseerd. En Stacy Friedman heeft grootse plannen voor haar bat mitswa. Als alles in de soep loopt zegt Stacy iets wat haar hele sociale leven naar de gallemiezen helpt: 'You are So not invited to my bat mitzvah!'. Bijna de hele familie Sandler speelt mee in de film. Adam is Dannie Friedman, de vader van Stacy. Zijn vrouw Jackie, en hun dochters Sunny en Sadie zijn ook van de partij. 

Vrijdag 25 augustus

El Club de los Lectores Criminales op Netflix

De film gaat over acht jongeren die een grap uithalen die dodelijk blijkt te zijn. Ze sluiten een pact om nooit meer over de gebeurtenis te praten. Maar dan krijgen ze een heel vervelend bericht. Iemand weet wat ze hebben gedaan en dreigt hun geheim te onthullen via een boek op social media. Iedere keer wanneer een hoofdstuk verschijnt, wordt een van hen vermoord door een engerd met een clownmasker.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!