Deze week nieuw op Netflix (21 t/m 27 augustus 2023)

Article header image

Een huisvrouw die een stel overvallers een kopje kleiner maakt, stellen die van partner wisselen, het liefdesverhaal van Isa Hoes en Antonie Kamerling en de grootste seksbom aller tijden. Er valt deze week heel veel te kiezen op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 21 augustus

Untold: Swamp Kings

In deze docuserie verandert de legendarische en meedogenloze footballcoach Urban Meyer de bijeengeraapte Florida Gators van begin 21e eeuw in een onverslaanbare machine.

Woensdag 23 augustus

The Ultimatum: Marry or Move On

Trouwen of uit elkaar gaan? In een nieuw seizoen van dit sociale experiment testen vijf nieuwe koppels hun toewijding door tijdelijk een andere partner te kiezen. 

Woensdag 23 augustus

Who is Erin Carter?

De Britse Erin Carter leidt in deze serie een onopvallend bestaan in Spanje, waar ze werkt als als docent Engels. Wanneer Erin de supermarkt binnenwandelt en in een gewapende overval belandt, weet ze zich opvallend goed te verweren. Maar als een van de overvallers Erin herkent, dreigt haar ware identiteit bekend te worden: Erin is namelijk niet wie ze lijkt.

Woensdag 23 augustus

Missing

Als Junes moeder en haar nieuwe vriend niet terugkeren van een reis naar Colombia in deze film, gaat de technisch onderlegde tiener online zelf op onderzoek uit. 

Woensdag 23 augustus

Bardot

Als er iemand een biografie verdient is het Brigitte Bardot wel. In de zesdelige Franse serie Bardot wordt de blonde superster gevolgd van haar tienerjaren tot haar status als een van de grootste sekssymbolen ter wereld.

Donderdag 24 augustus

Toen Ik Je Zag

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa hoes en gaat over acteurskoppel Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) en Esther (Noortje Herlaar) voor de buitenfilm perfect lijkt. Ze zijn razend populair, mogen de ene na de andere rol vertolken en vormen met hun twee kinderen een gelukkig gezin op een idyllische boerderij ergens in Nederland. Maar er is een kant die niet veel mensen zien. En dat heeft alles te maken met de depressies, angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt en die een steeds grotere impact heeft op hem en hun relatie.

Donderdag 24 augustus

Ragnarok seizoen 3

Het onopvallende plaatsje Edda is het strijdtoneel tussen mensen, reuzen en goden in de Noorse serie Ragnarok. Edda gaat gebukt onder de verontreinigende bedrijven van de familie Jutul, die een groot geheim verbergt. Tiener Magne gaat de strijd het hen aan en ontdekt dat hij eigenlijk de reïncarnatie is van de Noorse god Thor. En hij blijkt niet de enige god in Edda. In het derde en laatste seizoen van Ragnarok bereikt de titanenstrijd een hoogtepunt.

Vrijdag 25 augustus

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Een bat mitswa is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van twaalfjarige Joodse meisjes. Het betekent dat ze religieus volwassen worden, maar belangrijker nog: er wordt een megafeest georganiseerd. En Stacy Friedman heeft grootse plannen voor haar bat mitswa. Als alles in de soep loopt zegt Stacy iets wat haar hele sociale leven naar de gallemiezen helpt: 'You are So not invited to my bat mitzvah!'. Bijna de hele familie Sandler speelt mee in de film. Adam is Dannie Friedman, de vader van Stacy. Zijn vrouw Jackie, en hun dochters Sunny en Sadie zijn ook van de partij. 

Vrijdag 25 augustus

El Club de los Lectores Criminales

De film gaat over acht jongeren die een grap uithalen die dodelijk blijkt te zijn. Ze sluiten een pact om nooit meer over de gebeurtenis te praten. Maar dan krijgen ze een heel vervelend bericht. Iemand weet wat ze hebben gedaan en dreigt hun geheim te onthullen via een boek op social media. Iedere keer wanneer een hoofdstuk verschijnt, wordt een van hen vermoord door een engerd met een clownmasker.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!