Badr Hari vecht zijn volgende partij live op Videoland

Article header image

Videoland zendt de GLORY 88-partij van Badr Hari tegen James McSweeney in Parijs live uit op 9 september.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Badr Hari won in 2015 zijn laatste kickbokspot. Sindsdien moddert de ooit zo ongenaakbare vechter (Hij behaalde 106 zeges, waarvan 92 op knock-out) maar wat aan. Hij verloor o.a. twee potjes van aartsrivaal Rico Verhoeven en had te maken met tal van blessures. 

Favoriet

Maar Badr weet niet van ophouden. Op 9 september staat de kickbokser, die tegenwoordig onder de Marokkaanse vlag vecht, in Parijs in de ring tegen de Engelse tank James McSweeney. En ondanks alle recente verliespartijen wordt Badr als favoriet gezien. 

Heavyweight Grand Prix

De wedstrijd gaat niet om een titel maar om kwalificatie voor de GLORY Heavyweight Grand Prix in december waar 500.000 dollar te verdienen is. 

9 september

GLORY 88 is op 9 september vanaf 19.30 uur live te streamen bij Videoland, met Mark Schaaf als presentator en Remy Bonjasky en Melvin Manhoef als analisten.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!