Videoland-documentaire over rockband Kane belooft eindelijk antwoorden

Article header image

In de nieuwe Videoland-serie Kane - A Story Recorded vertellen Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen o.a. waarom Kane er plotseling de brui aan gaf.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Van 1998 tot 2014 was Kane een van de succesvolste bands van Nederland. Zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen vertellen in de documentaireserie Kane - A Story Recorded het hele verhaal van Kane. 

Rain Down on Me

Kane scoorde in de zestien jaar dat ze bestonden hits als Damn Those Eyes, Rain Down on Me en No Surrender. De twee vaste Kane-leden hielden al die tijd een videodagboek bij en van die beelden wordt dankbaar gebruik gemaakt in de vierdelige docuserie. De heren maken daarin ook bekend waarom ze in 2014 abrupt besloten een einde te breien aan hun bandje. 

Lucy Woesthoff

Daarnaast komen ook voormalig manager Edwin Jansen, oud-bandleden Cyril Directie en Martijn Bosman, oud-TMF DJ's Isabel Brinkman, Bridget Maasland en Daphne Bunskoek, radio DJ's Rob Stenders, Eric Corton en Giel Beelen, producer Tim Palmer en platenbazen Sara Silver en Tony Berk aan het woord. Ook de vrouw van Dinand, Lucy Woesthoff is te zien in de docuserie. 

Trots en verbazing

Dinand zelf zegt er dit over: "Deze  documentaireserie is een bijzondere manier om met trots en verbazing achterom te kijken naar een soms bijna ongelooflijk avontuur vol passie, vuur, ups en downs. Een rollercoaster ride onderweg naar dromen en zoveel meer. Een verhaal dat nu voor het eerst van binnenuit verteld wordt.”

Kane - A Story Recorded staat op 25 september op Videoland. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!