Benicio del Toro en Justin Timberlake in Netflix-film Reptile

Article header image

Benicio del Toro speelt een rechercheur en Justin Timberlake en Alicia Silverstone doen ook mee in de misdaadfilm Reptile.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

En nieuwe film met Justin Timberlake en Benicio del Toro is altijd leuk en dan is dit er ook nog eens eentje waarvoor we niet eens naar de bioscoop hoeven.

Alicia Silverstone

Op 6 oktober staat Reptile, waarin Benicio del Toro de geharde rechercheur Nichols speelt die de moord op een jonge makelaar moet oplossen, op Netflix. Tijdens zijn onderzoek komen er zaken naar boven die zijn huwelijk bedreigen. De vrouw van Nichols wordt gespeeld door Alicia Silverstone.  

Trailer

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!