Encounters: docuserie over aliens op Netflix

Article header image

Encounters duikt in vier verhalen over ontmoetingen met buitenaards leven.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Ieder deel behandelt een apart verhaal over mensen die onverklaarbare zaken tegenkwamen. De zaken die aan bod komen: vreemde lichtjes boven een klein stadje in Texas, ruimteschepen boven een kustplaats in Wales, Zimbabwaanse kinderen die tegen buitenaards leven opliepen en buitenaardse bemoeienis met een kerncentrale in Japan.

Wetenschappers

De verhalen worden verteld door de mensen die er daadwerkelijk bij waren en ook wetenschappers en militairen komen aan het woord. Encounters laat zien dat de ontmoetingen veel impact hebben gehad op het leven van de mensen en hun families. 

27 september

Encounters wordt gemaakt door de productiemaatschappij van Steven Spielberg en staat op 27 september op Netflix. Spielberg heeft de nodige ervaring met buitenaards leven, hij maakte de legendarische film Close Encounters of the Third Kind

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!