NPO-serie Het Gouden Uur binnenkort ook te zien op Netflix

Article header image

Het Gouden Uur met Nasrdin Dchar was een behoorlijk succes op de NPO en nu gaat de serie ook naar Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Na Papadag is Het Gouden Uur de volgende serie die straks op Netflix is te zien. Vanwege de Europese wetgeving moeten streamingdiensten meer content  aanbieden uit het land waar de dienst actief is en op deze manier hoeft Netflix niet zelf veel geld te steken in Nederlandse producties.

Seizoen 2

Toch is de verkoop van Het Gouden Uur opmerkelijk omdat de serie voor iedereen ook gewoon op NPO Start te zien is en er nog een tweede seizoen aankomt. 

Nasrdin Dchar

De thrillerserie gaat over Mardik (Nasrdin Dchar), een rechercheur van Afghaanse afkomst, die samen met zijn collega 's nachts opgeroepen wordt voor een bommelding bij Amsterdam Centraal.

Wie is de dader?

Mardik verdenkt zijn jeugdvriend Faysal en gaat op onderzoek uit. Maar voordat hij zijn verdenkingen hard kan maken, wordt hij zelf verdachte. 

Het Gouden Uur staat vanaf 14 september op Netflix.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!