Julia Roberts in nieuwe spannende Netflix-film Leave the World Behind

Article header image

De psychologische thriller Leave the World Behind klinkt op voorhand heel interessant. Maar we moeten nog tot december wachten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Leave the World Behind heeft een aardige sterrencast want behalve Julia Roberts doen ook Kevin Bacon en Ethan Hawke mee. Dat is een behoorlijk pluspunt en ook het verhaal klinkt fascinerend.

Cyberaanval

Twee gezinnen zijn op vakantie op Long Island wanneer twee vreemdelingen ze laten weten dat er een cyberaanval gaande is. De aanval is zo heftig dat al snel alle technologie uitvalt en er totale chaos uitbreekt en de gezinnen moeten zien te overleven.

Barack Obama

Leave the World Behind is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rumaan Alam en Barack en Michelle Obama (die een lucratieve deal hebben met Netflix) maken deel uit van de producenten. De film staat op 8 december op Netflix.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!