Het door Netflix geschrapte Warrior Nun wordt een filmtrilogie

Article header image

Warrior Nun gaat door en niet zo'n beetje ook.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Netflix zag geen heil meer in de serie Warrior Nun en kondigde pardoes het einde aan. Fans pikten het niet en begonnen een campagne die resultaat heeft gehad.

Nog meer series

Producer Dean English maakte vandaag bekend dat er maar liefst drie Warrior Nun-films aan zitten te komen. English vertelde ook dat er plannen zijn voor andere series met personages uit Warrior Nun, maar dat hij verder nog niks kon vertellen vanwege de staking van schrijvers en acteurs in Hollywood. Voorlopig worden er geen scripts geschreven en wordt er al helemaal niks gefilmd.

Ava

De fantasyserie Warrior Nun gaat over de 19-jarige Ava (Alba Baptista) die wakker wordt in een mortuarium en ontdekt dat ze nu onderdeel uitmaakt van een kloosterorde die demonen bevecht.

Waar kun je de films zien?

Warrior Nun ging in juli 2020 in première, het tweede seizoen volgde in november 2022. Waar de filmtrilogie straks te zien zal zijn, is nog niet bekend, al is dat waarschijnlijk niet op Netflix.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!