Deze week nieuw op Netflix (14 t/m 20 augustus 2023)

Article header image

Je kunt deze week kiezen uit lachen met Dwayne Johnson, de zoon van god en een Koreaanse superheldin.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 15 augustus

Ballers

Dwayne Johnson speelt de voormalig American footballer Spencer Strasmore die tegenwoordig samen met Joe Krutel een bedrijfje heeft waarmee hij footballers financieel begeleidt. En die footballers zijn over het algemeen net een stel verwende kinderen met veel te veel geld. Joe Krutel wordt gespeeld door de grappige komiek Rob Corddry. 

Dinsdag 15 augustus

Untold: Hall of Shame

Documentaire over  Victor Conte was de oprichter en baas van Bay Area Laboratory Co-operative (BALCO), een bedrijf dat supplementen voor sporters produceerde. Conte werd beschuldigd van het verstrekken van doping aan behoorlijk wat atleten. Conte wordt in deze docu geïnterviewd, net als honkballers Barry Bonds en Jason Giambi en atlete Marion Jones. Zij werden alledrie betrapt op het gebruik van doping. 

Woensdag 16 augustus

The Chosen One / El Elegido

De 12-jarige Jodie woont in Mexico en ontdekt dat hij Jezus-achtige kwaliteiten heeft. Hij kan wijn van water maken, kreupelen weer laten lopen en misschien zelfs de doden tot leven wekken. Zijn krachten komen goed uit wanneer er in zijn woonplaats een mutatie van het Zika-virus ontstaat. De evangelische leiders in zijn dorp willen zelfs dat Jodie de mensheid gaat redden maar Jodie is vooral druk met meisjes en de jongens die hem pesten. Wanneer Jodie zijn lot eindelijk heeft geaccepteerd, ontdekt hij dat alles anders in elkaar zit.  The Chosen One is een Engels/Spaanse serie gebaseerd op de strip American Jesus van Mark Millar en Peter Gross.

Woensdag 16 augustus

Depp v Heard

De rechtszaak tussen Amber Heard en haar ex Johnny Depp werd live door miljoenen mensen wereldwijd gevolgd en en groeide uit tot een mediaspektakel. De driedelige serie Depp v. Heard laat de getuigenissen van Johnny Depp en Amber Heard naast elkaar zien met daarbij de commentaren van mensen op TikTok en Twitter. Het zou heel goed kunnen dat al die commentaren de uitkomst van het proces hebben beïnvloed.

Woensdag 16 augustus

At Home with the Fury's

In deze docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen en omarmt hij het gezinsleven. Dat beviel blijkbaar niet heel goed, want vlak hierna keerde Fury toch weer terug in de ring. 

Woensdag 16 augustus

Het Geheugenspel

In de tuin van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie, die 25 jaar eerder op 16-jarige leeftijd verdween. De vondst maakt een einde aan de onzekerheid, maar levert natuurlijk nieuwe vragen op. Wie heeft Nathalie vermoord en waarom duikt ze nu ineens op? Een hele berg familiegeheimen komt door de vondst naar boven en niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Het is een verfilming van de debuutroman van Nicci Gerrard en Sean French, beter bekend als Nicci French. Anna Drijver speelt een van de hoofdrollen. 

Donderdag 17 augustus

The Upshaws seizoen 4

De belevenissen van een zwart arbeidersgezin in Indiana. Wanda Sykes is een van de bedenkers van deze klassieke sitcom en speelt de hoofdrol van Lucretia.

Vrijdag 18 augustus

The Monkey King

Animatie familiefilm die Monkey en zijn magische vechtstok volgt terwijl hij het opneemt tegen demonen, draken, goden en zijn eigen ego. 

Vrijdag 18 augustus

Mask Girl

Mask Girl is gebaseerd op een gelijknamige web-toon (online strip) over Kim Mo-Mi, een onopvallende kantoorwerkster die erg onzeker is over haar uiterlijk. Mo-Mi neemt 's nachts een geheime online persoonlijkheid aan, waarvoor ze haar gezicht verstopt achter een masker en een pruik. Als Mask Girl wordt ze een fenomeen, maar dan gebeurt er iets waardoor haar hele leven ondersteboven komt te staan.

Vrijdag 18 augustus

10 Days of a Bad Man

Nejat Isler komt opnieuw in actie als goedzak en privédetective Sidik. Hij stort zich op een complexe zaak, en dit keer lijkt zijn hele leven erdoor in de soep te lopen. Net als de eerdere film belooft 10 Days of a Bad Man weer lekker veel plottwists om de kijker op het verkeerde been te zetten.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!