Netflix komt met vervolg op Turkse detective: 10 Days of a Bad Man

Article header image

Een half jaar na 10 Days of a Good Man komt Netflix met een vervolg op deze Turkse detectivefilm.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De Turkse misdaadfilm 10 Days of a Good Man toonde tien dagen uit het leven van Sidik. Deze goedzak en privédetective ging op zoek naar een vermiste zoon, maar kwam daardoor in de problemen met onderwereldfiguren. Al heel snel komt Netflix met een vervolg, want 10 Days of a Good Man staat nog geen half jaar in de catalogus.

10 Days of a Bad Man

In 10 Days of a Bad Man komt Nejat Isler opnieuw in actie als Sidik. Hij stort zich opnieuw op een complexe zaak, en dit keer lijkt zijn hele leven erdoor in de soep te lopen. Net als de eerdere film belooft 10 Days of a Bad Man weer lekker veel plottwists om de kijker op het verkeerde been te zetten.

Trailer

De fans van Turkse films en series  zetten 18 augustus in hun agenda, want dan staat 10 Days of a Bad Man op Netflix. Daar kun je ook zijn voorganger 10 Days of a Good Man bekijken.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!