Is Heart of Stone met Gal Gadot het begin van een filmreeks op Netflix?

Article header image

Een nieuw weekend, een nieuwe actiefilm op Netflix. Dit keer is het Gal Gadot die in actie komt in Heart of Stone.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Met veel stunts en mooie locaties steekt Heart of Stone de Mission: Impossible-films naar de kroon. Met een beetje mazzel is deze actiefknaller met Gal Gadot het begin van een hele rits spionagefilms.  Tom Harper (Peaky Blinders) deed de regie en naast Gadot zie je Jamie Dornan, Alia Bhatt en Sophie Okonedo.

Heart of Stone

Agent Rachel Stone werkt voor The Charter, een geheime organisatie die optreedt als regeringen het laten afweten. De agenten worden aangestuurd door een hightech systeem genaamd The Heart, dat alle operaties  in duizelingwekkend detail uitstippelt.  Stone moet voorkomen dat The Heart in handen valt van een duistere hacker. De strijd brengt de agenten op allerhande locaties, zoals de Alpen,  Lissabon en IJsland.

Skydance

Voor Heart of Stone sloeg Netflix de handen ineen met Skydance , de productiemaatschappij achter de Mission: Impossible-films. Skydance was ook verantwoordelijk voor Netflix-films als 6 Underground, The Old Guard en The Adam Project, die voor een groot budget werden gedraaid met veel stunts en actiescènes.

Franchise?

Netflix hoopt al enige tijd dat een van hun actiefilms zal leiden tot een winstgevende franchise. Met 6 Underground is dat jammerlijk mislukt en een vervolg op The Old Guard laat al behoorlijk lang op zich wachten. Misschien is Heart of Stone de film die Netflix verder kan uitbouwen tot een groter universum.

Recensies

De eerste kritieken op Heart of Stone waren net superpositief, maar dat geldt eigenlijk voor elke actiefilm van Netflix en zegt niet zo veel over hoe hij door de abonnees bekeken wordt. Het verhaal en de pogingen tot humor worden genoemd als zwakke punten, maar ook kritische recensenten moeten toegeven dat de film er heel goed uitziet en dat de actie, stunts en locaties  behoorlijk opwindend zijn.

Bonustrailer

Als dat je nog niet over de streep helpt, dan  lukt het misschien met onderstaande bonustrailer. Heart of Stone staat vanaf 11 augustus exclusief op Netflix.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!