Echte spionnen vertellen hun verhaal in de nieuwe Netflix-serie Spy Ops

Article header image

In de nieuwe Netflix-serie Spy Ops vertellen echte spionnen over hun geheime missies die wereldnieuws werden

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Spionnenseries vliegen je om de oren op de streamingdiensten. Super spannend en vol actie, maar erg realistisch zijn ze natuurlijk niet. Dat is wel het geval in Spy Ops, want in deze nieuwe serie vertellen echte geheim agenten over de belangrijkste missies van hun leven. 

Spy Ops

De spionnen die in Spy Ops aan het woord komen zijn al wat ouder en niet meer actief. Hun missies vonden dan ook meestal tientallen jaren geleden plaats. Zo vertellen Israëlische geheim agenten over operatie Wrath of God, waarmee de Palestijnse terroristen werden geëlimineerd die in 1974 het Israëlische olympisch team hadden vermoord. Amerikaanse agenten delen informatie over Operation Just Cause, waarmee de Panamese dictator Noriega werd afgezet.

Zeven missies

Andere operaties die aan bod komen zijn Operation Pimlico, (waarbij een dubbelspion uit Rusland werd bevrijd), Project Azorian (de poging om een gezonken Sovjetonderzeeër te lichten) en spionagemissies bij de taliban. Totaal komen er in Spy Ops zeven geheime missies voorbij. De serie staat op 8 september op Netflix.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!