Nieuwe film van Pablo Larraín (Jackie, Spencer) staat in september op Netflix

Article header image

Wat als de Chileense dictator Pinochet niet dood was, maar een vampier? De film El Conde van Pablo Larraín komt naar Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De Chileense regisseur Pablo Larraín maakt altijd bijzondere films. Tony Manero ging over een geobsedeerde fan van John Travolta, in Post Mortem en No belichtte hij de trieste recente geschiedenis van zijn land, en met Jackie en Spencer maakte hij prachtige biografieën over twee bijzondere vrouwen.

El Conde

De nieuwste film van Pablo Larraín, geschreven door de regisseur en scenarist Guillermo Calderón, heeft een bizar uitgangspunt. Wat als de Chileense dictator Augusto Pinochet - die verantwoordelijk is voor het laten 'verdwijnen' van duizenden tegenstanders - niet dood was, maar nog steeds in leven is als vampier? In El Conde besluit de ondode Pinochet na 250 jaar alsnog uit het leven te stappen. De hoofdrol wordt gespeeld door Alfredo Castro, die ook te zien was in diverse eerdere films van Larraín.

Netflix

De in stemmig zwart-wit geschoten film verschijnt in september in een beperkt aantal bioscoopzalen. Vanaf 15 september is El Conde ook op Netflix te zien.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!