Nachtbrakers vinden romantiek in comedyserie Still Up

Article header image

In een nieuwe, 'bijna romantische' comedy raken de levens van de slapeloze Danny en Lisa innig met elkaar vervlochten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de nieuwe serie Still Up, die Apple TV+ omschrijft als een 'bijna romantische comedy', maken we kennis met Danny (Craig Roberts) en Lisa (Antonia Thomas, foto), twee mensen die om verschillende redenen de slaap niet kunnen vatten.  Danny is een getalenteerde journalist, maar sociaal nogal onhandig. Lisa is illustrator en maakt zich zorgen over de toekomst van haar dochter.

Still Up

Danny en Lisa krijgen een band omdat ze allebei grote moeite hebben om de slaap te vatten. Tijdens hun lange nachtelijke telefoongesprekken krijgen ze een band, die aflevering na aflevering dieper wordt.

Apple TV+

De eerste drie afleveringen van Still Up staan op 22 september op Apple TV+. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering bij.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!