Deze hartverwarmende vriendinnenfilm wil je zien

Article header image

Jane en Corinne zijn de allerbeste vriendinnen. Dan krijgt een van hen een diagnose die alles verandert.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Twee beste vriendinnen. Smakelijke taarten. Romantiek met knappe mannen. Een hartverscheurende ziekte. De nieuwe dramafilm Sitting in  Bars with Cake heeft alle ingrediënten om enorm te scoren én te ontroeren.

Sitting in Bars with Cake

Sitting in Bars with Cake is een verfilming van het gelijknamige boek van Audrey Shulman, die het baseerde op een waargebeurd verhaal.  Dat verhaal gaat over de beste vriendinnen Jane en Corinne.  Jane is introvert en bakt geweldige taarten. Corinne heeft geen last van verlegenheid, en sleept haar vriendin mee naar cafe's, waar ze Janes taarten gebruiken om in contact te komen met leuke mannen.

Jane en Corinne

Dat klinkt allemaal superleuk en gezellig, maar dan slaat het drama toe in de vorm van een nare diagnose. Corinne, Jane en hun vriendschap worden hierdoor zwaar op de proef gesteld. Houd maar een zakdoek bij de hand, want dat gaat zeker emotionele scènes opleveren. 

Yara Shahidi

In Sitting in Bars with Cake speelt Yara Shahidi de rol van Jane. Met haar rol als Zoey Johnson in de series Black-ish en Grown-ish is Shahidi goed bezig. Ook was ze onlangs te zien als de eerste zwarte Tinker Bell in Peter Pan & Wendy. Odessa A'zion speelt Janes vriendin Corinne. A'zion heeft gewoonlijk een voorliefde voor horror en speelde onder meer in Hellraiser (2022) en The Inhabitant.

Prime Video

Op 8 september verschijnt Sitting in Bars with Cake op Prime Video. Hou die datum maar vast vrij om hem te kijken met je beste vriendin.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!