Hier keek Nederland in juli naar op de streamingdiensten

Article header image

De laatste weken van juli stroomde het buiten van de regen en dus streamde Nederland binnen massaal films en series. VOD Insights onderzoekt iedere maand waar Nederlanders het meest naar kijken en welke titels ze elkaar aanraden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Iedere maand vraagt VOD Insights aan duizenden kijkers wat ze keken, welke programma's ze tippen aan vrienden en familie, en welke shows ze het liefst samen met iemand anders zien. Deze titels waren favoriet in juli.

Videoland

Het gaat goed met Videoland. De streamingdienst van RTL zag het aantal abonnees in de eerste helft van 2023 groeien naar 1,27 miljoen. De misdaadserie Mocro Maffia en datingshow B&B Vol Liefde scoorden goed, en Het Onbekende was favoriet om samen te kijken.

Top 3 - Meest bekeken: serie of film

1. Mocro Maffia - Videoland

2. The Witcher - Netflix

3. Manifest - Netflix

Top 3 - Meest bekeken: niet gescript

1. Formule 1: Grand Prix van Groot-Brittannië - Viaplay

2. Formule 1: Grand Prix van Hongarije - Viaplay

3. B&B Vol Liefde - Videoland

Top 3 - Vaakst aangeraden aan vrienden en familie

1. The Office - Netflix

2. Peaky Blinders - Netflix

3. Game of Thrones - HBO Max

Top 3 - Vaakst samen gekeken

1. Het Onbekende - Videoland

2. Outer Banks - Netflix

3. Formule 1: Grand Prix van België - Viaplay

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!